Accesul la prezentul site este supus termenilor si conditiilor prezentate la punctele de mai jos. In cazul in care vizitatorul nu este de acord cu acestea sau cu un anumit punct expus in randurile care urmeaza, intervine obligatia sa de a parasi cat mai repede site-ul aspiratorcuapa.com si de a nu se folosi de informatiile puse la dispozitie.

 

  • Site-ul se foloseste de link-uri de afiliere in corpul textelor prezentate, acestea reprezentand o modalitate de monetizare prin care vizitatorii ne pot rasplati efortul depus pentru punerea la punct a unor informatii menite sa ajute cumparatorul roman pentru a face cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de cumparaturile online (in cazul unei achizitii, un anumit procent din costul total al produsului in cauza va reveni redactorilor).
  • Este interzisa folosirea fara acordul explicit al administratorului a oricarui tip de continut gazduit de site-ul aspiratorcuapa.com, indiferent de care este scopul exploatarii.
  • Depunem tot efortul posibil pentru ca informatiile pe care le oferim sa fie cat mai corecte din toate punctele de vedere, Cu toate acestea, administratorul nu isi asuma responsabilitatea privind corectitudinea acestora si nu este responsabil nici in ceea ce priveste anumitele prejuditii care pot aparea.
  • Pentru orice nelamurire sau daca observati ca anumite informatii puse la dispozitia publicului contin greseli de documentare ori exprimare adresati-va mai intai de toate adminsitratorului acestui site, prin completarea formularului de contact.